2
Fudbal

FOTO: Twitter/@Udinese_1896

VELIKE VESTI ZA SRPSKI FUDBAL: Lazar Samardžić prihvatio Piksijev poziv – nosiće dres Srbije!

Objavljeno: 24.02.23 u 23:22

Zvanično!

U jednom momentu čitava saga se razvila oko toga da li će Lazar Samardžić obući dres fudbalske reprezentacije Srbije. Večeras smo konačno dobili odgovor.

Talentovani fudbaler, dosadašnji mladi reprezentativac Nemačke, ubuduće će igrati za selekciju Srbije.

Samardžić, koji nastupa za italijanski Udineze, prihatio je poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija te će već od martovske akcije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine biti na raspolaganju.

Posle nekoliko meseci temeljnih i pažljivo planiranih aktivnosti, a sve sa ciljem da reprezentacija Srbije bude kvalitetnija i bolja kako u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, tako i u ostalim budućim takmičenjima, epilog pregovora da jedan od najtalentovanijih mladih igrača Evrope obuče dres naše zemlje dobio je pozitivan ishod – Lazar Samardžić prihvatio je poziv selektora Dragana Stojkovića i od marta biće deo najboljeg tima Srbije.

Razgovori koje su vodili selektor Stojković, kao i direktor Stevan Stojanović sa Lazarom Samardžićem i njegovom porodicom intezivirani su u poslednjih nekoliko sedmica odnosno od povratka sa prijateljskog meča u Americi. Na kraju, na opšte zadovoljstvo Samardžić je potipisao saglasnost da će igrati za Srbiju. Preostalo je još da se završi i administrativni deo odnosno da iz FIFA stigne odobrenje što se očekuje u narednim danima. – stoji u saopštenju FSS.

Dakle, jedna bitka je dobijena, sledi još jedna – za Stefana Bajčetića. Videćemo koliko će čelni ljudi srpske reprezentacije imati uspeha tu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

2
0
2 Komentara
  1. Neka FSS ponudi insentive Srdjanu Bajceticu i da svoga sina registruje za Reprezentaciju Srbije. To rade i druge reprezentacije a Stefanu je 200 posto bolje da igra za Srbiju nego za Spaniju. Za Spaniju moze odigrati po deset minuta u dva meca i najverovatnije vise nikada a u dresu Orlova moze racunati na puni reprezentativni status. Sa druge strane, Stefan je valjda Bajcetic, a to je prepoznatljivo i na prvi i na drugi pogled kao srpsko ime i prezime. Ne razumem kojeg djavola on trazi u dresu te tamo SPanije hbn, pa on je Bajcetic. Molimo Piksija da se pokupi i pravac Liverpul, da momka pogleda u jednoj utakmici i porazgovara sa njim. Usput da mu uruci pozivnicu i garancije da ce igrati u Orlovskom gnezdu a ne tamo u Pirinejskim jebisinama! Iskreno , cekamo momka u nasem nacionalnom dresu ,gde i pripada!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Samardzici, znali smo da je srpstvo u vama jos uvek zivo i bogami zdravo i ponosno. Tako treba, a dres Orlova ce ponosno krasiti grudi Lazarove! Iskrene cestitke i svi ljubitelji fudbala u Srbiji ce sa radoscu pozdraviti mladog asa na debiju za Nacionalni Tim Srbije! Bas sam danas obradovan. Nadam se da ce i onaj decko iz Liverpula pronaci svoj pravi put i krenuti istom stazom kao i Lazar. Cestitam!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter