0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Radnik (Surdulica) head coach Slavoljub Djordjevic Beograd, 21.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ĐORĐEVIĆ PRED VOJVODINU: „Čeka nas ogroman izazov, nemamo šta da izgubimo“

Objavljeno: 23.02.23 u 13:50

Fudbaleri Radnika iz Surdulice će u petak od 16 časova gostovati ekipi Vojvodine u okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Uoči ovog susreta javnosti se obratio trener ekipe sa juga Srbije, Slavoljub Đorđević.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Očekuje nas utakmica protiv najtežeg protivnika od početka polusezone. Meč u Novom Sadu će biti ogroman izazov za nas. Nemamo šta da izgubimo jer je Vojvodina favorit po svim parametrima. Mi ćemo se truditi da pružimo maksimum i od mojih igrača ću tražiti da daju sve od sebe i da, kad se zavrži utakmica, da možemo da se pogledamo u oči. Videćemo dal će to biti dovoljno, ja se nadam da hoće.

Osvrnuo se Đorđević na svoju epizodu u ekipi Vojvodine.

Radio sam u Vojvodini u prethodnoj sezoni i uverio sam se koliko je to veliki klub. Stekao sam mnogo prijatelja u klubu i gradu Novom Sadu. Radujem se što ćemo se ponovo sresti. Bio sam okružen divnim ljudima i saradnicima i mogu reći da me vezuju samo lepe uspomene. Smatram da sam za vreme boravka na „Karađorđu“ naučio mnogo, bilo je dosta turbulencije u odnosu. Vojvodina tada nije bila toliko stabilan klub kao što je danas i zahvaljujući pre svega novom predsedniku, g-dinu Zbiljiću, drago mi je da su uspeli da stabilizuju klub. Smatram da im je po svim parametrima mesto u srpskom fudbalu i siguran sam da će ove sezone završiti na trećem mestu. Ja im to od srca želim.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter