0
Evroliga

Head coach Velimir Perasovic Crvena Zvezda v Unics Kazan-Euroleague Beograd, 26.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PARTIZANOVI I ZVEZDINI TRANSFERI IZNENADILI HRVATSKOG TRENERA: „Potpuno se svet okrenuo naopačke“!

Objavljeno: 22.02.23 u 11:13

Tamošnji klubovi više nisu konkurentni.

Čuveni hrvatski trener Velimir Perasović, koji trenutno sa klupe predvodi ekipu Uniksa iz Kazanja, govorio je o timovima Partizana Mozzartbet i Crvene zvezde Meridianbet. On je u razgovoru za Mozzartsport istakao da su večiti napravili veliki iskorak i da čak oba tima mogu da dođu do fajnal fora.

Partizan i Crvena zvezda su napravili veliki iskorak. Dve ekipe koje, po meni, mogu i do Fajnal fora da dođu i to oba tima. Recimo, Zvezda sa Kampacom je neka potpuo druga dimenzija i priča, to je igrač koji je pre dve godine je bio jedan od najdominatnijih u čitavoj Evroligi, neko ko pravi očiglednu razliku. Posebno će biti zanimljivo gledati Zvezdu u tih poslednjih devet kola kada od bude dirigovao igrom na parketu – počeo je Perasović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je istakao da ga imena poput Kampaca, Vildoze, Egzuma i Pantera itekako iznenađuju, a napravio je i paralelu sa budžetima hrvatskih klubova.

Da li me iznenađuju ta imena? Normalno da me iznenađuju. U Hrvatskoj imate tri kluba koji imaju budžet milion evra, a u Srbiji se dovode igrači koji sami košataju preko milion evra. To je… potpuno se svet okrenuo naopačke. Ne kažem da je to loše, to je odlično za košarku, ali isto tako ne mogu da shvatim da klubovi poput Cibone i Zadra faktički nestaju. Svi imaju problema sa isplatama, jedino Split, ali to su sve sitni ugovori. To je drugi svet kada pričamo o finansijama Crvene zvezde i Partizana, jednostavno ne spada u isti koš – zaključio je Perasović.

10
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter