0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA KAZNILA CRNO-BELE: U Evropi ne opraštaju navijačke ispade!

Objavljeno: 22.02.23 u 18:17

Partizan pozvao publiku na fer i sportsko navijanje!

Posle jedne sedmice pauze u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju na Starom kontinentu, izabranike Željka Obradovića očekuje novi izazov na evropskoj sceni.

U četvrtak 23. februara, od 21 čas, u Štark Arenu stiže ekipe Fenerbahčea iz Turske.

Crno-beli su objavili saopštenje u kojem pozivaju publiku na fer i sportsko navijanje, jer je klub iz Humske morao da plati kaznu od 2.500 evra zbog ispada pojedinaca na utakmici u Minhenu protiv Bajerna.

-Partizan je kažnjen sa 2.500 evra, po članu 29.2 Disciplinskog kodeksa Evrolioge, zato što su navijači ubacivali predmete na teren – piše na sajtu Evrolige.

-Klub podseća navijače da je fer i sportsko navijanje uz maksimalno poštovanje svih aktera meča nešto za šta se Partizan Mozzart Bet bezrezervno zalaže. Čak i izolovani incidenti ne prolaze bez sankcija, a klub je i nakon gostovanja u Minhenu kažnjen sa 2.500 evra zbog neodgovornog ispada pojedinaca koji su bacili čaše sa vodom ka terenu. Zbog toga, još jednom pozivamo publiku koja se sa punim pravom smatra najboljom u Evropi da pokaže svoj nivo i bude vetar u leđa košarkašima Partizana – navodi se u kratkom saopštenju na zvaničnom sajtu KK Partizan.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter