0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SRPSKI ŠAMPION NASTAVIO AKCIJU ‘ZVEZDA JE PORODICA’: Crveno-beli ugostili Slavujeviće na ‘Marakani’! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.23 u 23:10
Fantastičan gest lidera Mozzart bet Superlige Srbije!
I ovog proleća, Crvena zvezda je nastavila sa akcijom „Zvezda je porodica“ u kojoj na Marakani gostuju familije bez finansijske mogućnosti da dođu da gledaju meč voljenog kluba. Upravo je to slučaj i sa Slavujevićima iz sela Jarebice kod Loznice, koje su crveno-beli posredstvom organizacije „Srbi za Srbe“ ugostili na stadionu “Rajko Mitić“.
Reč je o petočlanoj porodici koja živi u izuzetno teškim uslovima, ali obožava Zvezdu. Crveno-belim poklonima, uspeli su da im izmame osmehe na lice, a izletom u Beograd i da im skrenu misli sa teške svakodnevice. Imali su priliku da posete Muzej Crvene zvezde, da se slikaju sa peharima, ali i da uživaju u sjajnoj partiji Zvezdinih prvotimaca koji su savladali Čukarički sa ubedljivih 3:0.
Šta su to imali da kažu gosti crveno-belih, ali i kako je proteklo samo druženje, pogledajte u novoj epizodi emisije „Zvezda je porodica„.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter