1
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆEV TRENER ‘ISPROZIVAO’ OL-STAR: „Uživao sam, ali iskreno, ovo je najgora utakmica u istoriji košarke!“ (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.23 u 08:53

Bez dlake na jeziku.

Majkl Meloun, trener Denver Nagetsa, dobio je šansu da bude trener jednog od dva tima na Ol-star utakmici u kojoj je tim Janis slavio protiv tima Lebron – 184:175.

Meloun ističe da je za njega čast što je bio deo ove utakmice, ali da je ovo najgora košarka u istoriji.

Čast je biti ovde i biti deo divnog vikenda sa velikim igračima, ali ovo je najgora košarkaška utakmica u istoriji. – iskren je bio trener Nagetsa.

Na pitanje može li se kako Ol-star utakmica popraviti, Meloun nema konkretan odgovor.

Ne znam može li se popraviti… Odajem priznanje Džoelu Embidu i Kajriju Irvingu, njih dvojica su stvarno igrali, pokušali malo i da igraju odbranu. Niko se nije povredio, napravljen je šou za navijače, ali teško je bilo izdržati ovu utakmicu, neću da vas lažem. – jasno je poručio on.

Otkrio je i da se Nikola Jokić oseća loše zato što se bukvalno samoinicijativno izabrao u tim Lebron, misleći da je poslednji preostali košarkaš, a ustvari je osim njega tu bio i Lauri Markanen.

Oseća se loše jer nije video da je Lauri Markanen još tu. Nikola je mislio da je on poslednji pik. – zaključio je Meloun.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter