7
Domaći fudbal

Dragan Dzajic 10.5.1019. Maj 10. 2019. Novi Sad, Srbija, Proleter - Crvena Zvezda, Super liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

DŽAJIĆ ZVANIČNO KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA FSS: Zapadna Srbija uz Zvezdinu legendu!

Objavljeno: 20.02.23 u 17:38

Ovo je prva zvanična kandidatura.

Izvršni odbor FS Regiona zapadne Srbije, zvanično je predložio Dragana Džajića za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Sve ovo potvrđeno je na sednici u Aranđelovcu, koja je protekla u jednoglasju, prenosi Sport klub.

– Jednoglasnom odlukom i na veliko zadovoljstvo svih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, na sednici održanoj 20. februara, u Aranđelovcu, kandidovan je Dragan Džajić, najveće fudbalsko ime u našoj zemlji za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, za mandatni period 2022-2026 – piše u odluci sa potpisima Nebojše Živanovića predsednika zapadnog regiona i Darka Bradonjića sekretara zapadnog regiona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ka kancelariji FSS, poslata je i podrška kandidaturi Dragana Džajića, sa potpisima 20 delegata, koji će biti članovi buduće Izborne skupštine.

Podsećamo, nešto ranije je najavljena i kandidatura Nemanje Vidića, o kojoj ćemo nešto više zasigurno znati uskoro.

4
24
7 Komentara
  1. ovaj je ko onaj iz simpsonovih sto drzi fabriku,ima 100 godina i on ce da nam kroji kapu ,smesno al stvarno smesno i sramota

    4
    0
    Odgovori
  2. Neverovatno šta se radi sjaši kurta uzjaši murta daj mlade momke kao štosu Vidić.Ivanović.D Lazović.i mnogi drugi.ova bagra vlada savezom već 30 god.Terza.Tole.Kokeza.Bjeković.pa sad Đžaja strašno.

    10
    0
    Odgovori
  3. Nemogu da shvatim kada će mladi doći na red,čovek od akcije da probudi uspavani Srpski fudbal i krene napred.Dzajicu svaka čast ali on je na zalasku životnog doba pa dajmo šansu mladima ,ostvarenim,i bogatim ljudima,nepotkupljivim, ajmo napred a ne u neuspehe i upliv politike jer posle Dzaje opet Jovo nanovo!

    18
    0
    Odgovori
  4. E moj Dzaja, spao si na niske grane. Mada sam cuo da nikad nisi bio neki covjek. Igracina si bio, a covjek, ako si i bio, vise nisi.

    20
    2
    Odgovori
  5. Bruka i sramota. Ja sam Zvezdas ali ovo je tako tuzno sta Terzic i Vucic rade… odvratno… Vidic je jos mlad. Procice i ovo vreme… verujem u bolje sutra…

    29
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter