0
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ U CENTAR PROBLEMA: „Ako Zvezda i Partizan odlučuju nikad se neće, dogovoriti – to je tragedija!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.23 u 15:10

Potpuno iskren!

Fudbaleri Partizana sutra od 17 časova gostuju ekipi Spartaka iz Subotice u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Ovaj meč za crno-bele dolazi nakon prošlonedeljog poraza od Mladosti GAT (0:4), ali i velike pobede u Ligi konferencija nad Šerifom (0:1).

Pred meč sa Subotičanima govorio je trener Parnog valjka, Gordan Petrić, koji se pre svega osvrnuo na to što Partizan i Crvena zvezda ne mogu da se dogovore oko termina večitog derbija.

Ne znam Pravilnik, ali ono što mogu da vidim jeste da su se dva kluba javila. Ako Zvezda i Partizan odlučuju nikad se neće, dogovoriti. To je tragedija, da dva kluba ne mogu da se dogovore oko jednog trenima. Ako Zajednica odlučuje, onda treba da kažu i gotovo. Nama znači jedan dan duže odmora, to je normalno, da se odmore. Ali to će možda da se desi Zvezdi sledeće godine. Ja ako budem sledeće godine i ako se slično desi, ja bih rekao da izađemo u susret ekipi koja je imala manje odmora. Ako ide u krug, nikad se Zvezda i Partizan neće dogovoriti. Ako već ne mogu, onda ima pravilnik i zna se šta sledi posle toga Ako treba da igramo u sredu, igraćemo. Ako treba u četvrtak, igraćemo. Moramo da izađemo. Sad, da ne ide da jedni drugima ne daju. Slično je bilo u Kruševcu, ko odlučuje, sudija ili neko tamo. Ako sudija odlučuje, onda nema šta da se čeka. – smatra šef struke crno-belih.

head coach Gordan Petric Partizan – Austrija, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 23 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zatim se osvrnuo i na samo gostovanje u Subotici.

Ulazimo u ritam četvrtak-nedelja i nadam se da ćemo ostati duže u njemu. Igramo protiv ekipe koja je izgubila oba meča. Protiv Čukaričkog su možda mogli da uzmu i bod. Mi idemo Spartaku posle Evrope i nadam se da su igrači spremni za ono šta nas čeka. Sve ekipe imaju kvalitet svi se bore za neko mesto. Spartak za opstanak. Iskusni su i navikli da igraju ovakve mečeve. – zaključio je Petrić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter