0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD DERBIJA NA MARAKANI: Zvezda rutinski savladala Čukarički! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.23 u 16:53

Bez problema!

Fudbaleri Crvene zvezde u 22. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije savladali su ekipu Čukaričkog – 3:0.

PRVO POLUVREME:

Od početka su crveno-beli nametnuli svoj ritam, iako su gosti sa Banovog brda izašli i u presing.

Već u petom minutu prvi put su zapretili Zvezdini igrači. Nakon centaršuta Gelora Kange iz kornera, sam je ostao Strahinja Eraković na 6-7 metara od gola protivnika, međutim loše je šutirao.

Nakon toga, prvi put je zapretio Čukarički. Šutirao je Ovusu sa 20 metara, ali je siguran bio Milan Borjan.

Međutim, u 13. minutu nije bilo spasa za odbranu Čuke. Kanga je doturio loptu do Aleksandra Kataija koji je ‘stuštio’ ka golu gostiju i onda iz prodora levom nogom jako šutirao i uz pomoć stative savladao Mićovića.

Vrlo brzo je usledilo i dupliranje prednosti. Kanga je pronašao Pešića, koji je sjajno uposlio Bukarija koji se lepo snašao i matirao golmana Čukaričkog za velikih 2:0 za crveno-bele već u 17. minutu.

Mogla je Zvezda do trećeg gola u 26. minutu. Nesebično je Katai uposlio Bukarija koji je šutirao iskosa, ali Mićović je uspeo da odbrani.

Nastavio se pritisak domaćina. Četiri minuta kasnije, Aleksandar Pešić je šutirao odlično sa 18 metara, ali golman Čukaričkog se još jednom istakao.

Ponovo je Zvezda zapretila sa distance. Šutirao je Kanga u 34. minutu, ali je lopta otišla iznad gola.

Uspeli su i gosti da zaprete preko Miladinovića, koji je ‘raspalio’ sa 18-19 metara, ali je Borjan bio spreman.

during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRUGO POLUVREME:

U prvih 10 minuta drugog poluvremena, crveno-beli su ponovo pritisli, ali čini se da su u završnici bili pomalo nonšalantni te nisu tada postigli treći pogodak.

Do trećeg gola Zvezda je došla u 67. minutu. Rodić je uposlio Bukarija koji se snašao u protivničkom petercu i doveo svoj tim do prednosti od 3:0.

Do kraja, crveno-beli su rutinski priveli utakmicu kraju i upisali nova tri boda.

Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter