2
Evrokupovi

from left Marko Zivkovic, Danilo Pantic, Svetozar Markovic, Bibras Natkho Natcho, Andrija Pavlovic, goalkeeper Aleksandar Popovic, Sinisa Sanicanin, Ricardo Gomes, Patrick Andrade, Samed Bazdar and Slobodan Urosevic moment of silence minut cutanja za stradale u zemljotresu u Tirskoj during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SLABO INTERESOVANJE U KIŠINJEVU: Može li Partizan da iskoristi pozorišnu atmosferu i nezainteresovanost Šerifove publike?

Objavljeno: 13.02.23 u 10:10

Malo karata prodato.

Fudbaleri Partizana za vikend su doživeli jedan od najgorih poraza u istoriji kluba. Na stadionu u Humskoj, slavila je ekipa Mladosti GAT sa ubedljivih 4:0.

Sve ovo se dešava samo nekoliko dana pred meč šesnaestine finala Lige konferencije protiv Šerifa iz Tiraspolja, koji je na programu u četvrta od 21 čas. Videćemo kakvo će interesovanje biti za taj meč, a karte su već u prodaji.

Ipak, u Moldaviji ne vlada gotovo nikakvo interesovanje za ovaj susret. Kako se može pročitati za ovaj meč je prodato tek oko 850 karata, a preko sedam i po hiljada čeka na blagajnama stadiona.

from left Slobodan Urosevic, goalkeeper Aleksandar Popovic, Sinisa Sanicanin, Svetozar Markovic and Marko Zivkovic during the Partizan v Mladost GAT – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Naravno, do meča je ostalo sasvim dovoljno vremena, ali očigledno da navijači Šerifa nisu previše zainteresovani.

Jedan od ključnih razloga jeste što se ovaj meč igra u Kišinjevu, a ne u Tiraspolju (odakle je Šerif), a odnosi između ova dva mesta, najblaže rečeno, nisu dobri.

Sigurno da bi pozorišna atmosfera mogla da olakša posao igračima Partizana.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0
2 Komentara
  1. Sa ovom upravom, trenerima Petricem i Nadjem, ovaj Partuzan ne moze nista. Ako nam je Mladost GAT dala, laganuce, cetiri gola ovi ce nam dati 8 komada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koga još to da zanima?Fk Partizan je na žalost odavno mrtav,šta je planirano to je odradjeno..Sad narode živite bolje…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter