5
Domaći fudbal

during the Partizan v Mladost GAT - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on January 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(TVITOVI) GROBARI BESNI: „Uprava napolje“! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.23 u 19:24

Navijači „crno-belih“ su iskazali svoje nezadovoljstvo na tviteru

Fudbaleri Partizana gube u Humskoj od ekipe Mladosti GAT a rezultat na poluvremenu je 0:2.

Mnogi navijači „crno-belih“ su frustrirani i razočarani igrom koju su njihovi puleni prikazali u dosadašnjem toku meča.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VESTI O PARTIZANU:

12
4
5 Komentara
  1. Pinokio,još jedan od malih cigančića koji hoće da se bavi Svetim klubom Partizanom!
    Pinokio pa tebi nos raste iz minuta u minut.Drži se ti svoje zvezdane i predsednika.Opet ponavljam nas GROBARA da ostane 100.. mi smo zaljubljeni u naš klub.Pinokio uhvati se pod ruku sa VAŠIM predsednicima i uživaj dok još možeš.
    Cigančići imate komplejs.

    0
    0
    Odgovori
  2. Proterali ste sve svoje legende iz kluba okupili ste bagru i kriminalce u klubu na celu sa Belivukom a zelite da imate zdrav klub i da budete prvaci pa ne ide to tako glodari pa sad vam je kriva drzava i precednik Vucic,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Druže
    Ti si za skupštinu!Takvi sede tamo i pričaju gluposti.Pričate o Toletu sto godina.Šta je bilo pre njega a i posle.Miljanić zvezdas,Kokeza je bio kod vas u upravi.Nama dvadeset godina nije bio sviran penal u derbiju.Prvo ja nisam okrivio sudije već upravu Partizana.Da li se sećaš kradja u derbiju kao ona kada je lopta metar napolju ali gol se priznaje.Majstore pusti ti nas da mi resavamo svoje probleme a vi kao klub za mene NEPOSTOJITE!

    2
    1
    Odgovori
  4. Uprava Fc Partizana da bar malo voli isti,več odavno bi otišla.Očigledno da imaju direktivu šta i kako da nas unište.Vučela majstore imaš 100 godina,pun si kao brod!Idi bre negde,pecaj,šetaj..Idi bre u neku banju.Pusti nas molimo te.Mister Vazur ja iskreno mislim da nisi znao gde ja stadion Parizana i prvi put kada si kročio na njega ti postade doživotni direktor.
    Ljudi šta nije jasno zvezda ti beži 11 bodova na polusezoni i ti kažeš da imamo tim i da netrebaju pojačanja?Ko je tu lud.Vi ste se gospodo po direktivi pomirili sa večitim drugim mestom.
    To bi bilo to ali vi imate obraz kao dzon od cipela i vas ovo nedodiruje.Vi imate zadatak i morate da ga ispunite.Jednoga dana moj Partizan će opet biti velik a Vas će generacije spominjati samo po zlu.

    2
    1
    Odgovori
    • Ne,nego je tebi obraz djon!
      Sta smeta?
      Nije vam smetalo kada ste otimali za vreme Toleta i unistavali sve u Srbiji zarad Partizana?
      Sada vam sude normalno pa se borite i nastavite!!!
      Nije vam smetalo kada vam sudije poklanjaju penale za prikljucak ili kada vasi igraci piput Lole sami uzmu loptu u ruke i sviraju penal nepostojeci!
      Smeta vam i Vidic sto se kandiduje za FSS?
      Zasto?
      Sta je on lose uradio bilo kom klubu u Srbiji?
      Pa nista!!!
      Sad kada krenu i u kosarci da vam sude normalno i ljudski onda ce biti lopovi a od vas grobara i Partizana vecih lopova nema!!!
      Svi klubovi su platili porez u Srbiji sem Partizana!
      Jos dobijete sve na divlje?
      Pa sto ne dadose te pare Borcu ili Megi ili FMP-u?
      Imate grobari obraza da ista pricate ili zahtevate a unistili ste KK Hemofarm koji je imao mnogo fanova!!!
      Niste samo KK Hemofarm unistili vec i mnoge druge klubove a uz to ste i Zvezdu ekstremno pokrali i unistavali decenijama otimajuci joj igrace uz pomoc drzave i sponzore kao i finansije koje su isle samo i iskljucivo samo u Partizan!!
      Tako da obraz ti jeste DJON a tek ce poceti da vam se vraca za svo zlo koje ste radili i naneli sportu i ovoj drzavi Srbiji!!!

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter