2
Evroliga

Dante Exum (C) Luka Mitrovic (L) and Ben Bentil during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEKOLIKO TIMOVA IMA ISTI SKOR U EVROLIGI: Evo zašto je Partizan na šestom mestu i od čega plasman zavisi!

Objavljeno: 11.02.23 u 10:31

Velika borba se vodi.

Nakon 24. kola Evrolige, stanje na tabeli je blago rečeno dramatično. Vodi se velika borba za TOP 8 fazu, a što se tiče srpskih predstavnika Partizan Mozzartbet je na šestoj poziciji sa skorom 13/11, dok je Crvena zvezda Meridianbet trinaesta sa skorom 11/13.

Pored Partizana, skor 13/11 imaju još 3 ekipe – Baskonija, Valensija i Žalgiris. Crno-beli su ispred svih njih zbog više trijumfa u krugu sa svima njima.

NAJNOVIJE VESTI:

Naime, Partizan ima 3-3 (2 trijumfa protiv Žalgirisa i jedan protiv Baskonije, a 2 poraza od Valensije i jedan od Baskonije). Sa druge strane, Valensija, Žalgiris i Baskonija su na skoru 2-2, ali im još predstoje međusobni mečevi, nakon kojih će u slučaju istog skora sa ovim ekipama biti poznat i tačan raspored.

Crno-belima je zta početak bitno da nijedna od ovih ekipa, u ovom krugu ne ostvari više od 3 međusobne pobede, jer će se nakon toga gledati koš razlika, naravno sve u slučaju istog skora.


Standings provided by Sofascore

 

23
4
2 Komentara
  1. Evo zašto Partizan nije šesti. Zato što nije kraj ligaške faze, a dok se ona ne završi gleda se isključivo koš razlika.

    4
    13
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter