0
Domaći fudbal

Delije Sever navijaci Crvena Zvezda - Cluj, UEFA Europa League Stadion Rajko Mitic Play-offs, 1st leg 17.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VELIKI GEST CRVENO-BELIH: Mali Stefan koji je ranjen na Badnji dan dolazi da gleda Zvezdu!

Objavljeno: 03.02.23 u 14:55

Biće gost srpskog šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde prolećni deo sezone započeće u subotu, u utakmici protiv Vojvodine koja počinje od 16 časova i igra se na stadionu Rajko Mitić. Biće ovo specijalan meč po mnogo čemu, jer će se navijači oprostiti od legende srpskog i evropskog fudbala Siniše Mihajlovića, a na ovom meču, kao gost crveno-belih prisustvovaće i dečak Stefan Stojanović, koji je ranjen u incidentu kod Štrpca na Badnji dan.

On je veliki navijač Crvene zvezde , a nakon ranjavanja i svih trauma koje je preživeo, jedna želja mu je bila da gleda meč voljenog kluba. Crveno-beli su brzo reagovali, a Stefan i njegova porodica, biće na stadionu.

Podsećamo, što se tiče pomenutog incidenta, Stefan Stojanović koji ima 11 godina i Milan Stojanović – 10 godina stariji Srbin, ranjeni su kod Štrpca, kada je na njih pucao Albanac A.K.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter