2
Domaći fudbal

Petar Ratkov (R) and goalkeeper Lazar Carevic Vojvodina v TSC - Mozzart Super League Season 2022/2023 on October 08 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILIONI STIŽU U BAČKU TOPOLU? Napadač TSC-a ide u slavni klub!?

Objavljeno: 30.01.23 u 09:21

Hoće li još jedan mladi fudbaler napustiti Srbiju u probati da svoju karijeru gradi ‘preko grane’?

TSC se prethodnih godina etablirao kao više nego ozbiljan superligaški tim, koji radi ozbiljan posao. Dobar glas daleko se čuje, pa su brojni skauti jesenas pratili partije ekipe iz Bačke Topole.

Kako navode pojedini mediji, TSC bi mogao da obori rekord kluba kada je reč o ulaznom transferu. Navodno, Parma je više nego zainteresovana da u svoje redove dovede mladog napadača, Petra Ratkova. On je ove sezone na 19 utakmica postigao četiri pogotka i upisao jednu asistenciju u domaćem šampionatu.

Banjac je iz TSC-a prešao za 1.6 miliona u Krasnodar, a ako se realizuje ovaj transfer, biće veći od tog.

4
3

2 Komentara

  1. Kakav je to napadac koji u Srpskoj ligi da 4 gola na 19 utakmica? Pa taj ne moze da igra ni ovde, a kamo li u Italijanskoj ligi, pa makar bila i druga liga

    5
    2
    Odgovori
    • A koliko gola dao Vlahović u našoj ligi?,nema to nikakve veze može on da da 20gola u Italiji i šta ćeš posle da kažeš?…

      5
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter