0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

NOVAK PONOVO U OMILJENOM TERMINU: Evo kada će se Đoković boriti za finale Australijan opena!

Objavljeno: 26.01.23 u 08:57

Odlično!

Novak Đoković za sada silovito gazi ka tituli Australijan opena uprkos povredi zadnje lože koja ga je mučila, a i dalje pomalo oseća bol u nozi.

Prva Novakova „žrtva“ bio je Karbaljes Baena, pa potom Enco Kuako. Zatim je u balkanskom derbiju počišćen Grigor Dimitrov. Đoković je očigledno za kraj sačuvao najbolje, tako da je u osmini finala protiv De Minora i u četvrtfinalu protiv Rubljova pružio do sada najbolje partije u Melburnu ove godine.

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

U polufinalu ga čeka Amerikanac, Tomi Pol, kojem je ovo prvi put da je među četiri najbolja na grend slem turniru, te je jasno da je Nole ogroman favorit.

Đoković i Pol će snage odmeriti sutra od 9 časova i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu, što je termin za koji je Novak više puta naglašavao da obožava, te će sigurno biti dobro raspoložen.

Ova dva tenisera nisu se ranije sastajala, a u drugom polufinalu koje se igra od 4 časa i 30 minuta po srednjeevropskom vremenu sastaju se Stefanos Cicipas i Karen Hačanov.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter