0
Evroliga

Kevin Punter (R) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and MZT Skoplje at Stark Arena on January 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KEVIN PANTER O TRACI PARTIZANA: „Biti kapiten ovog istorijskog kluba za mene je čast!“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.23 u 11:15

Potpuno iskren.

Košarkaši Partizana Mozzart Bet od početka sezone imali su uspona i padova. Nešto sasvim normalno za jednu evropsku ekipu. Za sada im što se tiče glavnih ciljeva ide dobro.

Nalaze se na prvom mestu AdmiralBet ABA lige, a u borbi su i za Top 8 Evrolige.

Kevin Panter, kapiten crno-belih, jedan je od najzaslužnijih za takve rezultate. Sada je govorio o ulozi kapitena u razgovoru za Evroligin sajt u emisiji koju vodi igrač Olimpije iz Milana, Kajl Hajns.

Biti kapiten istorijskog kluba kao što je ovaj za mene je čast. Amerikanci nisu kapiteni evropskih timova, Ima to tu i tamo, ali se ne dešava često. – ističe Kevin.

Nije to bila njegova odluka, ali ju je prihvatio.

Rekao sam „u redu, uradimo to“. To nije bila moja odluka, ali prihvatio sam novu uglogu, nikad nisam bio kapiten evropskog tima. Pokušaću da budem što je moguće bolji kapiten. – zaključio je Panter.

Pre početka sezone i Aleksa Avramović je rekao da je Panter lider tima i da odluku da on bude kapiten poštuje celi tim.

Kevin je odličan kao kapiten. Navikli smo na njega da bude lider ekipe, to je bio i prošle godine. Sjajan je izbor i mislim da će odlično izneti svoju ulogu. – istakao je Avramović.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter