0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI ODLETELI ZA TURSKU: Voždovac na pripremama u Antaliji!

Objavljeno: 14.01.23 u 08:51

Spremaće se za nastavak sezone!

Ekspedicija kluba iz Zaplanjske otputovala je u Antaliju, gde će naredne dve nedelje brusiti formu za nastavak sezone i izazove u Super ligi Srbije.

Šef stručnog štaba kluba iz Braće Jerković, gospodin Nikola Puača, izneo je svoje utiske pred polazak na put.

FOTO: FK Voždovac

Trudićemo se da ispunimo sve što smo zamislili, nastavićemo da radimo kvalitetno, pored treninga očekuju nas i četiri prijateljske utakmice protiv odličnih protivnika. Ne možemo u ovom momentu da predvidimo kako će sve izgledati, jer će nekoliko igrača zbog reprezentativnih obaveza da nas napusti nešto ranije, međutim, to je čast za sve nas u klubu i pokušaćemo iz date situacije da izvučemo maksimum. – rekao je gospodin Puača.

Na spisku putnika za Antaliju našlo se 26 fudbalera.

Golmani: Katić AndrijaKrunić Miloš i Bjelica Sergej.

Odbrana: Milović MilošDamjanović FilipMijailović MarkoDaničić DamjanNikić NenadĐurđević VukašinZečević NikolaĐorđević Mateja i Đuričić Nikola.

Vezni red: Ivezić Marko, Ajdinović EdinJočić BogdanMatić AleksaNešković MihajloPantović MilošLazarević AndrijaNovevski VladanVujanović NikšaMitrović Matija i Medić Predrag.

Napad: Burmaz BorisavTeodorović Danilo i Kadrić Haris.

Zmajevi će u Turskoj odigrati četiri prijateljska meča, najpre 18. januara protiv poljske Visle Plok, tri dana kasnije rival će biti austrijski Šturm iz Graca, 26. januara protivnik je takođe austrijski tim Admira  i dan kasnije poslednja provera protiv slovačkog tima Zemplin Mihalovce.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter