2
Fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

OGLASIO SE JEDAN OD RODITELJA, NAKON HAOSA U SARAJEVU: ‘Ciljano su krenuli na Srbe – Jedan otac uboden je dva puta!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.01.23 u 19:57

Neshvatljivo šta se desilo!

Huligani iz Sarajeva napravili su skandal kakav se ne pamti. Oni su sa fantomkama na glavi upali u hotel u kom su bila smeštena srpska deca, napali su roditelje, a čak su jednog oca uboli nožem. Kako se dalje navodi, nosili su pored noževa i suzavce.

‘Oni su ciljano krenuli na Srbe, na roditelje dece. Bilo je tu majki i očeva, a ušli su na vrata koja su inače zaključana samo su taj put bila otključana.’ – rekao je jedan od očeva za Telegraf, te dodao:

‘Jedan čovek, otac jednog deteta uboden je dva puta nožem. Mnogo nas se skupilo, pružilo otpor i suprostavilo se, pa su se, kada su videli koliko nas ima, povukli.’ – zaključio je on.

0
4
2 Komentara
  1. Zamislite koji je to stepen mržnje kad su decu naučili da pevaju „Ubij SRbina“…..Živim pored najboljeg sportskog centra u Srbiji i regionu gde se nedelju dana održava turnir „Dragan Mance“, idem danima na te utakmice i nikada, ali nikada, ni jedan incident nije zabeležen. Magarci ne rešavajte svoje frustracije preko dece…Jer deca će postati ili zločinci ili žrtve a ni jedno ni drugo nije dobro..

    16
    0
    Odgovori
  2. Ovo je otrežnjujuća vest za one budale koji se zalažu za regionalnu ligu, u bilo kojem sportu! Takođe ovaj događaj je veoma inspirativan za sportiste Srbe, koji i ne razmišljaju i odazovu se pozivu selektora BiH, da nastupaju za tu anti-srpsku reprezentaciju!

    22
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter