3
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Mladost Lucani Superliga Srbije, Super, Liga, Beograd, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA IMA NOVU METU: Na Marakanu stiže bivši igrač Atletiko Madrida i PSV-a?

Objavljeno: 11.01.23 u 13:49

Bio bi zvučno pojačanje!

Ovih dana se radi punom parom kada je Crvena zvezda u pitanju. Prvotimci su na pripremama u Turskoj, a u kancelariji čelni ljudi su veoma aktivni.

Nakon ozvaničenja Pitera Olanjinke, krenuli su u konačnu poteru za igračem Kopenhagena, Markom Stamenićem.

Osim njega, kao novi desni bek spominje se Džošua Brenet, igrač Tventea. Interesovanje crveno-belih potvrdio je i igračev agent.

Kako javlja kolumbijski novinar Pepe Sijera, nova meta srpskog šampiona je Santijago Arijas, nekadašnji najbolji igrač Eredivizije. Prema informacijama konkurencija Zvezdi su Indepediente i jedan španski klub.

Santijago je rođen u Medeljinu. Igrački put je počeo u Ekidadu iz Bogote, nakon čega se seli u Sporting iz Lisabona. Posle toga sledi PSV i Atletiko Madrid. Ipak, od prošlog leta je slobodan igrač te traži novi klub da „oživi“ karijeru.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

2
0
3 Komentara
  1. Ne znam da li FSS ima ingerencije da izvrši kontrolu i da zaustavi ovo Zvezdino ubistvo iz predumišljaja! Zvezda je gotova! Ona je teško bolesna i nema joj spasa. Ovakvo nekontrolisano dovlačenje nekih trećerazrednih “pojačanja”, koji uglavnom ne igraju u svojim klubovima je banalizacija i vulgarizacija mladih igrača Zvezde. Oni se na razvalinama zabluda nezasitih ala iz uprave Zvezde, koji nemilice dovode drugorazredne Afrikance, jednostavno otpisuju kao potrošna roba. Znate li kada će braća Mituljikić, Knežević i ostali mladi na priremama u Turskoj, dobiti šansu da igraju?! Kada na vrbu rodi engleska trava uredno potšišana! Oni su na pripremama samo da zadovolje formu, ali zato će igrati trećerazredni Afrikanci, koji su unapred proglašeni za pojačanja!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter