0
Evroliga

FOTO: Twitter/@VirtusSegafredo

MONAKO SE U BEOGRAD VRAĆA DOBRO RASPOLOŽEN: Radonjić ponovo poražen! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.23 u 08:58

Poraženi i neki favoriti.

Za domaću javnost, cela sinoćnja noć Evrolige bila je u senci utakmice Crvene zvezde Meridian Bet i Real Madrida, na kojoj su gosti slavili sa ubedljivih 79:59.

Upravo naredni protivnik crveno-belih, koji već sutra stiže u Beograd, ekipa Monaka, savladala je grčke crveno-bele, Olimpijakos – 64:60. Na taj način su se vratili na pobednički kolosek nakon što su doživeli debakl u beogradskoj Areni od Partizana (100:80).

Najefikasniji je bio Majk Džejms sa 19 poena, a odličan je bio i Alfa Dijalo – 16 poena. Sa druge strane Alek Piters se istakao u ekipi Olimpijakosa sa 12 ubačenih poena.

Alba se nalazi u seriji od tri pobede, nakon što su pobedili na svom parketu Olimpiju iz Milana i popularne manekene ponovo poslali na dno – 83:63.

Da je forma Baskonije u padu, a forma Bajerna u podizanju bilo je jasno i pre njihovog sinoćnjeg okršaja. Konačan rezultat utakmice to i potvrđuje – Bavarci su savladali špansku ekipu sa 92:79.

Virtusu nije sinoć pomogla ni maestralna dabl-dabl partija Miloša Teodosića (21 poena, 12 asistencija), da bi došli do pobede nad Žalgirisom. Litvanska ekipa je bila bolja 87:77.

Panatinaikos Dejana Radonjića, ponovo je izgubio. Iako su u poslednjim sekundama imali gotovo sve u svojim rukama, ponovo su ispustili prednost, otišlo se u produžetke u kojima je Fenerbahče bio bolji i slavio sa 94:88.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter