0
Evroliga

Ben Bentil (R) Achille Polonara (C) and Bryant Dunston Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PAO POTPIS: Velika Zvezdina želja ima novi klub!

Objavljeno: 07.01.23 u 16:16

Ahile Polonara je novi igrač Žalgirisa

Anadolu Efes je danas obavestio javnost da je italijanski košarkaš napustio ekipu. Nedugo zatim, stigla je i zvanična potvrda drugog evroligaša koji je sklopio dogovor sa Polonarom.

U pitanju je Žalgiris Kaunas koji je putem zvaničnog tviter naloga poželeo dobrodošlicu najnovijem pojačanju.

Ahile je posle odličnih epizoda u Baskoniji i Fenerbahčeu došao u ekipu Efesa kao veliko pojačanje ali nije ispunio očekivanja.

On je ove sezone odigrao 15 utakmica u Evroligi gde je beležio 3 poena i 2 skoka po utakmici. U turskom šampionatu je odigrao svega 4 meča gde je imao prosek od 5 poena i 6 skokova uz svega 8% šuta za tri.

Krilni centar se nedavno dovodio u vezu sa Crvenom Zvezdom, ali do dogovora nije došlo zbog zabrane registrovanja novih igrača koju je Evroliga uputila klubu sa „Malog Kalemegdana„.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter