1
Evroliga

Nemanja Nedovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EMOTIVAN POTEZ NEDOVIĆA: „Pobedu posvećujem dvojici ranjenih mladića, Milošu i Stefan Stojanoviću“

Objavljeno: 06.01.23 u 23:11

Samo je pokazao koliko je veliki čovek

Uspela je Crvena zvezda upiše pobedu protiv ekipe Valensije i to na gostujućem terenu posle velike drame u završnici meča.

Junaci ovog trijumfa bili su na prvom mestu Filip Petrušev, a onda potom Nemanja Nedović i ostatak ekipe.

VESTI O ZVEZDI:

Ono što je svakako obeležilo utakmicu jeste situacija sa početka utakmice kada je Nedović jedini izašao u majici na kojoj stoji „Oslobodite Fakua“, ali je na leđima dodao imena Stefana i Miloša Stojanovića, koji su ranjeni od strane Albanaca dok su nosili Badnjak.

Srećan sam što sam pobedili, posvetio bih dvojici mladića koji su ranjeni kod kuće, Milošu i Stefan Stojanoviću, koje su upucali neki veoam loši ljudi. I to danas kada je Badnje veče u Srbiji. Želim da posvetim pobedu njima i da poželim svima srežan Božić kod kuće, da proslave Badnje veče, a da im poželim i sve najbolje pre svega – istakao je Nedović.

2
0
1 Komentara
  1. On je najbolje rangirani teniser na svijetu a,to je trenutno stanje koje se vrlo brzo moze promijeniti.Ko je najbolji ,to je mnogo kompleksnije pitanje.Zato molim vas da malo budete precizniji ,a ne da objavljujete ovako prilicno smijesne naslove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter