24
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRENER MORNARA NAPAO SUDIJE: ‘Ne smete da zucnete od Čovića! Je**m li vam mater!’

Objavljeno: 03.01.23 u 20:27

Ružne scene u Baru!

Košarkaši FMP Meridiana prekinuli su negativan niz gostovanja u Baru dug pet godina, pošto su u hali ‘Topolica‘ nadigrali Mornar sa 102:113 (24:18, 29:33, 25:25, 24:37). Nešto manje od 1000 navijača u Baru uživalo je u izuzetno efikasnom odmeravanju snaga, a duel je neretko izgledao poput NBA utakmica. U Baru je viđen i pravi ‘revolveraški obračun’ između Trenta Frejzera i Derona Rasela, u kojem je slavio as FMP-a sa neverovatnih 45 poena.

U samom finišu utakmice za vreme tajm-auta, vidno iznerviran i nezadovoljan sudijskim odlukama, trener Mornara je napao arbitre.

Mihailo Pavićević je pobesneo i obratio se sudijskoj trojci koju su činili Tomislav Hordov, Krunoslav Peić i Ivan Stefanović.

-Kako vas nije sramota?! Ne smete od Čovića da zucnete – vikao  je Pavićević.

Trener domaćeg sastava je dobio odgovor da nema nikakve potrebe da predsednika Crvene zvezde, Nebojšu Čovića,  ‘uvodi’ i meša u ovu utakmicu, a on je nastavio još glasnije:

-Šta ‘nema potrebe’? Ovde sudite faul, a ovamo nećete korake. Je**m li vam mater, da vam j***m – vikao je  udaljavajući se od zapisničkog stola.

 

27
7
24 Komentara
  1. DA LJUDI , COVIC JE KANCER KOSARKE NJEGA PODRZAVA VLAST ZATO SE I TAKO BAHATO PONASA. HIJENA !

    15
    6
    Odgovori
  2. PAVICEVIC JE U PRAVU ! SUDIJE SUDE U ZVEZDIN INTERES KAKO COVIC KAZE. A NJEGA STITI VODJA. STRASNO STA SE RADI U SPORTU !

    14
    8
    Odgovori
  3. Pavicevicu ONA mora biti prva u sve sportove. Tako ,,Sultan“ naredio .On igra
    sa dva kluba u istu ligu a svi cute. STA to znaci !? Da je on kolovodja -Kabadahija Razigrava IGRACE za PETOKRAKU !

    12
    9
    Odgovori
  4. Tomislav Hordov I onaj DRAGOVIC UVEK VUKU ZVEZDU ! COVIC PODMAZAO NA VREME. SVI RADE U KORIST NJEGA A ON IGRA SA DVA KLUBA U ISTU LIGU. ZASTI CUTITE.

    13
    7
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter