0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Basketball ABA season 2018-2019 Partizan v Olimpija Vanja Marinkovic (L) and Marvin Jones Laktasi, 06.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDA TRAŽI CENTRA ZBOG POVREDE MARTINA: Italijanski novinar otkrio ko je na radaru!

Objavljeno: 02.01.23 u 15:09

Da li je ovo pravo rešenje?

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su peh kada se povredio Nikola Ivanović, no ipak, za njega je stigla neverovatna zamena u vidu Fakunda Kampaca. Potom se povredio i Hasan Martin, a odmah po prvim prognozama, pričalo se da će crveno-beli dovesti zamenu.

Prvo se spominjao Polonara, koji ipak nije čista „petica“, ali je kako vreme odmiče, taj transfer sve manje realan. Sada, italijanski novinar Mateo Andreani naveo je da je Crvena zvezda na marketu u potrazi za igračem na poziciji 5, kao i da je na njihovom radaru Marvin Džons.

Džons nastupa u ekipi Hapoela iz Holona i visok je 213 centimetara. U Evropu je stigao 2017. godine, a do sada je nosio dres Kolosa, Petrol Olimpije, Sokara, Krke, Promiteasa, Peristerija i PAOK-a, dok je pre Izraela bio u Portoriku.

U Hapoelu, Džons prosečno beleži 13.4 poena, 7.9 skokova i 1.7 asistenciju za oko 32 minuta po utakmici. Ako bi do transfera došlo, za pretpostaviti je da u Crvenoj zvezdi ne bi imao ovakvu ulogu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: ZVEZDA REŠILA PROBLEM SA KAMPACOM: Odjednom su isplatili sve, Argentinac uskoro debituje u Evroligi?!

26
9
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter