0
Košarka

FOTO: Twitter/@dallasmavs

NBA LIGA MISLI NA SPORTSKE FANATIKE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Dončić spreman za ‘ples’ posle ponoći! (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.22 u 17:20

Bogat košarkaški program!

Samo nekoliko sati deli nas od ulaska u 2023. godinu! Euforija kod većine svetske populacije dostiže vrhunac. Pripreme za doček Nove godine polako se bliže kraju, a veselje je već uveliko počelo na brojnim lokacijama. Tradicionalno 31. decembra svi se trude da zaborave na sve probleme iz prethodna 364 dana i sa osmehom na licu veruju da će naredna godine biti mnogo bolja u svim segmentima.

Stara narodna izreka kaže: ‘Sto ljudi, sto ćudi’. Baš tako i svako od nas na sebi svojstven način doživjava prazničnu atmosferu. Neko uživa u gužvi, muzici i izlascima, dok druga polovina želi da slobodno vreme provede sa najbližima u nešto spokojnijoj varijanti.

Sportskim fanaticima praznici u glavnom teško padaju zbog brojnih pauza u takmičenjima širom sveta, ali NBA liga se i ove godine postarala za užitak u ‘najveselijoj noći’.

Ljubitelji košarke imaju priliku da uživaju u čak devet susreta najkvalitetnijeg takmičenja na planeti. Bogat košarkaški program startuje u 21 čas kada na teren izlaze ekipe Indijane i Los Anđeles Klipersa. Ova utakmica biće završena nešto pre ponoći, a onda sledi novogodišnji splet od osam utakmica među kojima se svakako izdavaja nastup Luke Dončića u dresu Dalas Maveriksa protiv San Antonio Sparsa.

Kompletan program utakmica:

31. decembar:

21:00 Indijana Pejsers – Los Anđeles Klipers

1.januar:

01:00 Šarlot Hornets – Bruklin Nets

01:00 Čikago Buls – Klivlend

01:00 Hjuston Rokets – Njujork Niks

01:00 San Antonio Spars – Dalas Maveriks

02:00 Memfis – Nju Orleans Pelikans

02:00 Minesota – Detrot Pistons

02:00 Oklahoma Siti Tander – Filadelfija 76-ers

03:00 Juta Džez – Majami Hit

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter