0
Evroliga

Crvena Zvezda - Barselona, Evroliga 30.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

IVANOVIĆ POSLE PORAZA OD BARSE: Trener Zvezde dao jasan komentar nakon što je čuo da je Mirotić gazio aut liniju!

Objavljeno: 30.12.22 u 22:50

Čitava situacija nije mogla da se vidi u živom prenosu

Nije uspela Crvena zvezda da napravi najveći podvig ove sezone i da ostvari pobedu protiv Barselone koja je na kraju bila bolja nakon produžetaka.

Nakon meča komentar utakmice dao je trener šampiona ABA lige, Duško Ivanović, koji je potom odgovarao na pitanja novinara.

VESTI O ZVEZDI:

– Teška utakmica. Mislim da je iz ovog razloga košarka jako interesantan sport. Nikada ne zante ko će pobediti. Morate da igrate 40 minuta, ali talno 40 minuta sa fokusom. Izguibili smo našim greškama i zato jer je Barselona odličan dan i šutirala odlično za tri poena. Jako sam srećan zbog mog tima. ovo je dobro da budemo bolji u sledećoj utakmici. Moramo učiti iz grešaka kako bismo bili bolji.

Igrači nisu pravili faul u poslednjem napadu, iz koga je Mirotić postigao trojku za produžetak, uprkos instrukcijama Ivanovića.

Da, rekao sam im to. Faul nije napravljen i izgubili smo utakmicu. Sve je bilo iz dobre namere, nema problema i idemo dalje. Ne treba im zamerati. Sve što se uradi iz dobre namere je urađeno iz dobre namere. Filip je trebalo da napravi faul i ja mu ne zameram. To se dešava u jeku igre. Mi smo pre trebalo da dobijemo utakmicu i da ne dođemo u tu situaciju. Imali smo greške u odbrani, Šanli nam je dao 6 poena, drugačije smo branili pik. Ja im ne zameram.

Kratko je Ivanović prokomentarisao situaciju u kojoj je Mirotić gazio aut liniju.

– Ne znam, bio sam udaljen, ne znam. Ali, i ako je istina, nama to ništa ne pomaže, neće se poništiti utakmica.

Jedno od pitanja odnosilo se i na to koliko su igrači razočarani posle poraza.

– Normalno da jesu malo potonuli jer ti je tesko da izgubis, ali sutra ce oni biti jos jači.

15
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter