0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL U ARENI: Lučić i ekipa stigli, Trinkijeri nasmejan pred utakmicu! (FOTO)

Objavljeno: 29.12.22 u 20:15

Novi izazov za ekipu Žejka Obradovića!

Nakon dve vezane pobede u Evroligi, košarkaši Partizana u okviru 18. kola elitnog evropskog takmičenja dočekuju Bajern iz Minhena. Sve je spremno za još jedan spektakl u ‘Štark Areni’, a zanimljivo je da će se večeras na protivničkoj strani domaćeg tima naći njihov nekadašnji trener, Andrea Trinkijeri. 

FOTO: STARSPORT

Italijan nije jedini bivši član beogradskih crno-belih. Tu je organizator igre Kori Volden, koji će verovatno imati ‘poseban tretman’ od strane domaće publike, zbog direktnog transfera u redove najvećeg Partizanovog rivala, Crvene zvezde. Sjajni Amerikanc je imao odlične sezone u dresovima oba večita rivala.

FOTO: STARSPORT

U srpsku prestonicu stigao je i nekadašnji kapiten Partizana i aktuelni reprezentativac Srbije, Vladimi Lučić. Istaknuti član Orlova neće biti na raspolaganju Trinkijeriju zbog povrede koju vuče od ranije, a Italijan ne može da računa još na Obsta i Žan Mark Šiška.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter