57
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ BESAN NA NAVIJAČE ZBOG SKANDIRANJA: ‘Ako treba prvi ću da odem! Ovo nije moj Partizan!’

Objavljeno: 29.12.22 u 23:55

Treća uzastopna pobeda za crno-bele u Pioniru!

U okviru 16. kola elitnog evropskog košarkaškog takmičenja Partizan je ugostio Bajern Minhen. Utakmica u ‘Štark Areni’ završena je pobedom srpskog tima rezultatom 83:77.

Od prve sekunde meča Partizan je kontrolisao rezultat, a Bajern nije uspeo da dođe do vođstva za 40 minuta igre. Većinom rutinski, na momente uz manje poteškoće, došli su crno-beli do sedme ovosezonske pobede u elitnom takmičenju.

Po završetku meča oglasio se šef struke Partizana, Željko Obradović. Popularni Žoc je bio srećan zbog pobede, ali vrlo ljut na navijače zbog pojedinih trenutaka u kojim su se čula skandiranja koja su ga pogodila.

– Zahvaljujem se svima koji su došli, nadam se da će nastaviti i sledeće godine, utakmica je protiv Zadra, mi smo ubedljivo najgledaniji tim u Evropi i nama to znači. Moram da se vratim na neke stvari koje sam rekao, ako ćemo mi između nas da se prozivamo i da budemo jedni drugima na neki način neprijatelji, onda to nije Partizan, to nije moj Partizan. Ja nisam došao zbog toga ovde, nisam došao da sedim i slušam da navijači Partizana imaju problem s nekim ljudima. Mislim da je ovo Arena gde treba da se bodri tim. To govorim otkad sam postao trener Partizana i mnogo mi je žao što dolazi do takvih stvari, jer navijači Partizana, velika većina shvata, protiv koga se borimo i ko su protivnici. Nama treba jedinstvo, treba da pomažemo jedni drugima, sa svim manama i vrlinama – kazao je Obradović i dodao:

– Ja sam neko ko ima mane i svestan sam toga, kad se sve bude završilo, hajde da sednemo sa svima i da razgovaramo šta je to što treba da promenimo, ako sam ja taj neko ko treba da se promeni, ja sam spreman da se promeni, ali ovo nije moj Partizan. Ovo nije ono zbog čega sam se vratio i strašno me pogađaju ovakve stvari, mislim da svako zaslužuje ko je u Partizanu, da svi koji smo ovde dajemo svoj maksimum. Da li taj maksimum nije dovoljan, pa nije dovoljan, ali ne možemo, probamo da radimo, ne izlazimo iz sale, znam koliko neki ljudi trude da obezbede neke uslove i koliko su uspeli da obezbede uslove, tako da… Ako možemo da budemo jedinstveni i da shvatimo ko su protivnici, koga treba da pobedimo, šta treba da uradimo, to je već neka druga priča, niko nije glup i svi razumeju šta ja pričam, kao što svi ovde razumeju, to nije ništa novo za vas. Ne treba da se gledamo i pričamo bajke, ovde se radi o ozbiljnim stvarima – zaključio je trener Partizana.

 

395
102
57 Komentara
  1. I onako su „vodje“ navijaci zvezde, a ovo skandiranje je vise prozivanje njih nego individue koja se pominje. To se desavalo i na fudbalskom utakmicama pA onda ubacene vodje i njihovi puleni idu da brane gazdinu cast pa se obracunavaju sa ljudima

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter