0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEDOVIĆ VERUJE U POBEDU NAD BARSOM: „Ako smo glupi, onda ćemo ulogu favorita shvatićemo kao pritisak“

Objavljeno: 29.12.22 u 13:56

Jedan od najtežih rivala ove sezone u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde će sutra od 19 sati ugostiti ekipu Barselone u okivru meča 16. kola Evrolige.

Srpski predstavnik je u jednom sjajnom raspoloženju dočekuje španskog giganta, koji je već nekoliko sezona unazad jedan od glavnih favorita za titulu.

VESTI O ZVEZDI:

Ipak, dolazak Duška Ivanovića, Luke Vildoze i Fakunda Kampaca od Crvene zvezde napravio je tim koji će se legitimno boriti za ulazak među osam najboljih u Evropi.

U razgovoru za „Sportal“ Nemanja Nedović govorio je upravo o meču sa Barselonom, kojim će biti zaokružena ova 2022. godina.

Prvo pitanje je glasilo: – Sada u svakoj utakmici na svom terenu, Zvezda jeste favorit. Da li im ta uloga favorita smeta, odnosno da li zbog nje imaju dodatni pritisak?

Ako smo glupa ekipa i glupi momci, onda ćemo to shvatiti kao pritisak i razmišljaćemo toliko unapred. Mislim da je jako bitno da idemo korak po korak. Ceo fokus mora da bude na prvoj sledećoj utakmici, a to je Barselona. Nezahvalno je pričati da smo mi izraziti favoriti jer je Barselona ekipa sa sjajnim igračima, sjajnim uspesima i trenerom – rekao je Nedović, pa je dodao:

U ovom trenutku verujemo da možemo da pobedimo i ne bežimo od toga. Naravno, uz svo poštovanje prema Barseloni, mi ulazimo i u tu utakmicu da trijumfujemo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter