10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA KORAK OD OGORMNOG POJAČANJA: Iz Premijer lige direktno na ‘Marakanu’, crveno-beli čekaju bivšeg reprezentativca Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 25.12.22 u 08:20

Vezista nikada nije krio veliku ljubav prema klubu iz Ljutice Bogdana!

Crvena zvezda je odigrala fantastičnu polusezonu u Mozzart bet Superligi Srbije i sa 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan važi za apsolutnog favorita kada je osvajanje titule u pitanju.

Prvi put prvak Srbije ima zagarantovano učešće u Ligi šampiona, pa je uprava kluba iz Ljutice
Bogdana odlučila da na vreme startuje sa ‘sklapanjem kockica’. Prvo pojačanje crveno-belih u zimskom prelaznom roku je štoper reprezentacije Srbije, Uroš Spajić, koji se posle devet godina vratio na stadion ‘Rajko Mitić’.

Čelnici kluba vredno rade na dovođenju novih pojačanja, a za pojedine igrače spremni su da sačekaju do leta, u slučaju da sada dogovore siguran prelazak. ‘Prvi pik’ na poziciji defanzivnog veznog je bivši član nacionalnog tima Srbije i doskorašnji kapiten Kristal Palasa, Luka Milivojević.

FOTO: STARSPORT

Miljeniku navijača, koji je ostavio dubok trag još kao mlad igrač na ‘Marakani‘, ugovor sa premijerligašem ističe na kraju sezone.

Zvezda nije jedini klub koji je zagrizao za angažovanje Milivojevića, ali prema saznanjima ‘Kurira’, Luka želi da se vrati u Beograd i ponovo obuče dres voljenog kluba.

Vezista je već šest godina član Kristal Palasa, a prethodno je branio boje Olimpijakosa, Anderlehta, Rada i Radničkog iz Kragujevca. Za Orlove je nastupao do leta 2018. godine, kada je posle Mundijala u Rusiji odlučio da napusti nacionalnu selekciju zbog sukoba sa tadašnjim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije, Slavišom Kokezom i selektorom Mladenom Krstajićem.

131
14
10 Komentara
  1. Ljudi moji, celokupnoj Superligi su potrebni dobri, da ne kažem drčni treneri. Da ispoštuju večite tako što neće parkirati autobuse ispred 16 metara, već terati svaku utakmicu igrače večitih da se preznojavaju do gole kosti. Ovako, latentno gledamo učmalu „ligu bez briga“. Kad se izađe u Evropu na tim ogledima vidi se koliko su nam klubovi, a samim tim i liga slabog kvaliteta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda ima decu sa mu…a, samo treba neki takav trener koi ce kao muslin celu generaciju iz omladinaca prebaciti u prvi tim, sto milojevic nece i ne sme od terzica da uradi

    3
    1
    Odgovori
  3. Zvezdi najpotrebniji dobar trener sa autoritetom jer ovaj niti ima iskustvo niti autoritet kod igraca.sa boljim trenerom Zvezda bi cudo napravila kao Ivanovic sa kosarkasima.Hitno novi trener ovaj nije jos dorastao Zvezdi.

    12
    0
    Odgovori
  4. Pustite Luku neka ide u penziju Zvezda ima puno talentovana dece, nemojte da propadaju treba da igraju, to je Zvezdina snaga i budućnost.

    7
    1
    Odgovori
  5. Grubo je za nekoga reći da je glup i neobrazovan! Mislim da je nekako prikladnije reći da je neopterećen sa potrebnim znanjem! Kod tebe se, kao iz aviona, vidi da je za tebe dobar fudbaler onaj koji može ispucavanjem lopte iz ruke prebaciti seoski bagrem, a za ostale sposobnosti nije bitno! Uživaj i dalje u komediografskim nastupima lakiranih bubašvaba iz Afrike!

    4
    0
    Odgovori
  6. Zvezdi trebaju plej i vezni igrač sa ofanzivnim karakteristikama, a ne zadnji vezni, kakav je Milivojević! Od zadnjih veznih, Zvezda ima Mijajlovića, koji je dobar zadnji vezni i ima Sanoga, koji je već mator i veoma spor i tehnički je veoma slabo obučen! Od veznih igrača, Zvezda ima još Kangu i Kangvu, koji nisu ni zadnji vezni vezni ni prednji vezni, ili centralni vezni igrači, je im za ta mesta nedostaje samo jedna sitnica – nemaju dribling i nisu u stanju da reše situaciju “1 na 1”. Kanga i Kangva se samo okreću oko svoje ose i uglavnom vraćaju lopte unazad ili ih prosleđuju do najbližeg saigrača u širinu, uz mnogo izgubljenih lopti. Oni nisu sposobnoi da krenu napred prema protivničkom golu, sa loptom u nogama! Uostalom, gledali smo ih i u LE, gde su bili apsolutno nevidljivi na terenu.

    15
    21
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter