0
ATP

FOTO: STARSPORT

„VERUJTE MI, JA SAM MALI ĐOKOVIĆ“: Mladi Italijan ambicioznim izjavama najavljuje najbolju sezonu u karijeri!

Objavljeno: 24.12.22 u 21:59

Oduvek mu je bio idol.

Kao što je to i normalno, mladi teniseri koji počinju sa svojim profesionalnim karijerama, ugledaju se na najbolje. Tako je mladom italijanskom teniseru Mateu Arnaldiju Novak Đoković oduvek bio idol, a on je u razgovoru za medije, uporedio sebe sa srpskim šampionom.

– On je uvek bio moj idol. U Rimu sam ga zagrevao pre mečeva, on je moja referentna tačka. Postoje neke sličnosti. Sebe bih takođe definisao kao kontranapadača – počeo je Arnaldi, dok su italijanski novinari, preneli i njegovu jednu izuzetno zanimljivu izjavu:

– Verujte mi, ja sam mali Đoković.

Arnaldi se potpuno ugledao na Đokovića, pa kao i Srbinu, omiljena podloga mu je beton, a obožava i dvoručni bekend. Arnaldi je protekle godine napredovao sa 363. na 134. poziciju, a zaključio je da sanja o sjajnim rezultatima na grend slemovima.

Odrastao sam na toj podlozi, a početkom godine smo počeli da igramo i u dvorani, iako su moji najbolji rezultati do sada bili na šljaci. US open i Australijan open ostaju Grend slemovi na kojima sanjam o sjajnim rezultatima. Radim mnogo i veoma sam ambiciozan – zaključio je Arnaldi.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter