0
Košarka

Kosarka Euroleague season 2015-2016 Euroleague Crvena Zvezda v Fenebahce Istanbul Ekpe Udoh and Vladimir Stimac (L) Beograd, 06.11.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OSVOJIO JE EVROLIGU SA ŽELJKOM: Partizan ga želeo, a on otišao u potpuno drugom pravcu!

Objavljeno: 24.12.22 u 20:38

Nije više onaj stari.

Dugo vremena je Ekpe Judo bio jedan od najboljih centara u Evroligi, posebno dok je nosio dres Fenerbahčea. Dobio je potom priliku da zaigra u NBA ligi, pa i u Kini, a onda, mediji su prenosili da je za njegove usluge zainteresovan Partizan, po povratku Željka Obradovića među crno-bele.

Ipak, tada je presudila finansijska nadmoć Virtusa iz Bolonje, koji je stavio paraf na njegove usluge. Ipak, zbog teške povrede na utakmici u predsezoni, Judo je morao na dugu pauzu, koja ga je potpuno sklonila sa radara.

Nakon oporavka, iskusni centar, odlučio je da svoju karijeru ponovo oživi u Aziji. On je potpisao ugovor sa Šimane Susano Medžikom. Samim tim, Judo će se okušati u Japanu, gde se njegov debi očekuje u najskorijem vremenskom periodu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter