0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUGO ĆEMO ČEKATI NA NASTAVAK SUPERLIGE: Evo šta očekuje Zvezdu i Partizan na startu prolećnog dela prvenstva!

Objavljeno: 24.12.22 u 21:35

Crno-beli imaju i dodatne brige.

Nakon završenog Svetskog prvenstva u Kataru i nezaboravnog finala između Francuske i Argentine, mnogi ljubitelji fudbala u Srbiji, željno iščekuju nastavak domaćeg prvenstva. Ipak, do toga ima još vremena, jer će svoje prve zvanične mečeve Partizan i Crvena zvezda odigrati 4. februara.

Crveno-beli će tada ugostiti ekipu Vojvodine, dok će crno-beli putovati u Kruševac, gde će odmeriti snage sa Napretkom. Nakon toga, izabranike Gordana Petrića očekuje ubrzanje, jer će ugostiti Mladost GAT, a potom će igrati i utakmicu plej-ofa Lige konferencija, protiv Šerifa u Tiraspolju.

Samed Bazdar Partizan – Vojvodina, super liga Srbije, Superliga 2.10.2022. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ubrzo sledi duel protiv Spartaka u Subotici, a samo 7 dana posle prvog meča u Evropi i revanš na stadionu u Humskoj.

Sa druge strane, izabranici Miloša Milojevića, mogu u potpunosti da se posvete domaćem prvenstvu, a nakon Vojvodine, očekuje ih gostovanje Voždovcu, zatim susret sa Čukaričkim na stadionu Rajko Mitić, dok će Beograd napustiti tek 25. februara, kada će putovati u Ivanjicu na susret sa Javorom.

Delije Sever Navijaci Radnik – Crvena Zvezda, superliga Srbije, Super Liga Surdulica, Srbija, 13.11.2022. Novembar 13. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Što se tiče tabele Mozzart Bet Superlige Srbije, trenutno je lider ekipa Crvene zvezde sa 53 boda, dok Partizan ima 43. Potom slede TSC sa 39, Čukarički sa 35, pa Vojvodina sa 33 boda. Šestu i sedmu poziciju zauzimaju Novi Pazar i Voždovac sa po 31 bodom, dok je na granici plej-ofa i plej-auta Radnički iz Kragujevca, odnosno Kolubara.

5
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter