0
AdmiralBet ABA Liga

Aleksa Avramovic (C) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„BILI SMO BLIZU TROFEJA PROŠLE GODINE“: Avramović otkrio da će se prijaviti za kviz!

Objavljeno: 23.12.22 u 11:09

Pričao je o raznim temama.

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović, sinoć se nakon nešto duže pauze vratio na teren i tako dao bitan doprinos Partizanovom trijumfu nad Fenerbahčeom. On je pogodio bitna slobodna bacanja, koja su crno-belima donela prevagu, a nešto ranije, 3. decembra, gostovao je u emisiji „Teme do Arene“, u kojoj je pričao osvojoj karijeri i putu koji je izabrao.

Imao sam ponudu i da ostanem u Srbiji i da idem u inostranstvo. U dogovoru sa menadžerom, isključivo na moje insistiranje, želeo sam da se oprobac u inostranstvu, jer je to veći izazov. Sigurno, sad potpisujem na papir, da ne bih bio ovakav igrač kao što sam sad da sam ostao u Srbiji. Ja sam od starta želeo da idem u inostrastvo, jer tamo si stranac. Kada si stranac u inostranstvu, rezultat moraš da pokažeš instant – počeo je Avramović.

Potom je otkrio da je trener Obradović verovao u njega i da je imao strpljenja. Takođe, istakao je da ne bi bilo nezasluženo da su crno-beli osvojili trofej protekle godine.

Željko je imao prošle godine i pored svih mojih bubica, strpljenje i viziju da će doći u pravom trenutku to što treba i stvarno je došlo. Izostali su trofeji i stvarno smo bili blizu toga i mislim da smo uzeli titulu prošle godine ne bi bilo nezasluženo.

VESTI O PARTIZANU:

Na samom kraju, Avramović je otkrio i da je veliki ljubitelj kvizova, kao i da će se sigurno okušati nekada.

– Kvizove ne propuštam. To ću prijaviti sigurno nekad – zaključio je Avramović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter