0
Evroliga

Head coach Andrea Trinchieri during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Aleksandar Nikolic Hall on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LOŠE VESTI ZA TRINKIJERIJA: Ostao bez važnog igrača – neće igrati ni protiv Partizana!

Objavljeno: 22.12.22 u 19:07

Teška situacija u Minhenu.

Od početka sezone Bajern Minhen se muči sa formom, ali i sa povredama. Poslednji u nizu je Andreas Obst. On se povredio na treningu pred put u Kaunas gde će Bavarci gostovati Žalgirisu sutra, u 15. kolu Evrolige.

Andreas Obst reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Aleksandar Nikolic Hall on October 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U pitanju je povreda lakta koja će ga odvojiti od terena na određen period. Ruka će biti u imobilizaciji, te će njegovo stanje biti procenjeno tek za mesec dana. Jasno, to sada govori da Obst neće igrati protiv Partizana sledeće sedmice.

Ovako se priključio dugom spisku povređenih u Bajernu. Srpski košarkaš, Vladimir Lučić, doživeo je sličnu povredu i trebalo bi da zaigra tek početkom 2023. godine.

Već dve nedelje Ogastin Rubit nije na raspolaganju. Takođe, Nik Vajler Beb i Ognjen Jaramaz su povređeni i neće ih biti u Kaunasu.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter