1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAKVA ATMOSFERA U PIREJU: Navijači Zvezde i Olimpijakosa zajedno skandirali o Kosovu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.22 u 22:13

Orilo se čitavom dvoranom.

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliko iznenađenje trijumfom nad Olimpijakosom u 15. kolu Evrolige i to rezultatom 86:90. Kao što je od ranije poznato, srpski i grčki tim, imaju dobre odnose, a navijači redovno dočekuju jedni druge.

To je bio slučaj i ovog puta, kada su pristalice atinskih crveno-belih dočekale beogradske, a čulo se i zajedničko navijanje. Pored dobro poznatih pesama, začulo se i skandiranje o Kosovu i Metohiji.

VIDEO: KK Crvena zvezda

Što se tiče same utakmice, Zvezda je nakon dobrog starta, blago posustala, Olimpijakos je vodio dvocifrenom razlikom, ali se Zvezda probudila pri kraju prvog poluvremena.

Usledila je sjajna sekvenca ekipe Duška Ivanovića, ali su domaći uspeli da meč uvedu u neizvesnu završnicu. Ipak, dobra odbrana crveno-belih u bitnim momentima, donela im je veliko iznenađenje i trijumf.

Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je Luka Vildoza sa 22 poena i 8 asistencija, dok je fantastičnu partiju odigrao Filip Petrušev, koji je upisao 14 koševa, 4 blokade i 3 skoka. Dvocifreni su još bili Mitrović sa 13 i Nedović, odnosno Dobrić sa po 12 poena. Na drugoj strani, Slukas i Blek su postigli po 14 koševa.

14
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter