0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVAK JE ČOVEK VELIKOG SRCA: Priredio Mihi veliko iznenađenje i ulepšao mu poslednje dane!

Objavljeno: 21.12.22 u 10:46

Zaista gest vredan poštovanja!

Novak Đoković osim što je, najbolji teniser na svetu, on je i čovek velikog srca.

Pokušao je da od javnosti sakrije jedan detalj, ali nije uspeo do kraja.

Naime, u novembru, kada se igrao Završni masters u Torinu, Siniša Mihajlović je bio na inovativnom lečenju u bolnici „Papa Jovan XIII“ u Bergamu.

Prema pisanju Simonea Monarija, novinara Republike, Novak je iskoristio trenutak i sastao sa Sinišom.

Na Sinišino iznenađenje, Novak Đoković, njegov sunarodnik, poželeo je da ga zagrli. Nole je učinio sve što je moguće da ga uživo uteši i nasmeje. Razgovarali su o sezoni Novaka Đokovića punoj izazova, peripetijama u vezi sa vakcinom protiv korone, pobedi na Vimbldonu… Siniša je tada verovao da može da se izleči. Čak je obećao jednom navijaču da će na proleće doći da pogleda meč Bolonje, te da planira da provede nedelju dana u Londonu u 2023. da vidi kako sa fudbalerima radi Antonio Konte u Totenhemu. – piše Monari.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra nakon duge i teške borbe sa leukemijom. Novak Đoković odao mu je počast na poseban način – podigao je kragnu na finalu Svetskog prvenstva, upravo kako je to Siniša radio.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

36
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter