0
Domaći fudbal

head coach Sasa Ilic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Mladost (Lucani) Beograd, 19.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SAŠA ILIĆ SMATRA DA JOŠ NIJE VREME DA POSTANE TRENER PARTIZANA: Spomenuo Zvezdu i Delije!

Objavljeno: 20.12.22 u 14:49

Pamti transparent posvećen njemu!

Saša Ilić, dugogodišnji fudbaler Partizana i sadašnji trener bugarskog CSKA, dao je zanimljiv intervju za tamošnje medije.

Bugarski portal Trud zanimao je njegov odnos sa navijačima Zvezde, koji su mu posvetili i transparent kada je odigrao poslednji večiti derbi na Marakani.

Sa njima imam poseban odnos i nikada nismo imali problem. Uvek su mi pokazivali poštovanje i mogu da kažem da sam jedan od retkih fudbalera kojima su navijači Zvezde digli parolu, na mom poslednjem meču. I ja sam pun poštovanja i prema Zvezdi, a i prema navijačima tog kluba. – otkrio je Saša.

Podsećamo transparent je glasio.

U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima! Saša Ilić, živeli! – poručile su tada Delije.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Crvena Zvezda v Partizan
Delije navijaci fans supporters flags zastave Transparent za Sasa Ilic
Beograd, 25.04.2019
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ilić je otkrio i zbog čega je napustio klub, ali i da li će postati trener Partizana.

Sasa Ilic Marko Zivkovic Super liga Srbije, Superliga Partizan – Cukaricki 31.10.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Čukaričkom dugujem veliku zahvalnost, jer su mi pružili šansu i postavili za prvog trenera. Taj klub je sjajan i za mlade trener i za mlade igrače. Uradili smo mnogo velikih stvari za osam meseci, a imao sam neke nesporazume sa ljudima iz menadžmenta i zato sam napusto klub. Što se tiče Partizana, nije još vreme da postanem trener tog kluba. – zaključio je Ilić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter