0
Katar 2022

Sinisa Mihajlovic, FSS, Fudbalski Savez Srbije 7.5.2012. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com )

ISPRATIĆE GA CEO SVET U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA: Najavljen minut ćutanja Siniši!

Objavljeno: 17.12.22 u 13:07

I Mesi i Mbape će minutom ćutanja odati počast Siniši

Nekadašnji trener Arsenala, a sada visoki čelnik FIFE, Arsen Venger potvrdio je da će meč finala Svetskog prvenstva između Argentine i Francuske početi minutom ćutanja zbog tragične smrti velikog Siniše Mihajlovića.

Siniša je 1998. godine  nastupao na Svetskom prvenstvu u Francuskoj, poslednjeg puta kada su „plavi“ prošli grupnu fazu. Upravo je Mihajlović na utakmici protiv Irana postigao gol iz slobodnog udarca, donevši veliku radost naciji. Na kraju je Holandija zaustavila pohod na pehar verovatno najboljoj generaciji koju je ova zemlja imala posle raspada Jugoslavije.

Na finalnom meču ovogodišnjeg Mundijala , u nedelju, sastaće se Argentina i Francuska, Leo Mesi će pokušati da osvoji jedin trofej koji fali njegovoj legendarnoj karijeri, a Francuzi ciljaju na to da postanu treća reprezentacija u istoriji koja će odbraniti pehar.

VESTI SA MUNDIJALA:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter