20
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVO ŠTA JE OBRADOVIĆ GOVORIO O DOLASKU KAMPACA U PARTIZAN: „To je napravljena priča, znate li koliko on košta?!“ (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.22 u 22:59

Pre samo 2 meseca.

Već sada, izvesno je da će Fakundo Kampaco pojačati Crvenu zvezdu i da se samo čeka potpis, kao i predstavljanje. Argentinski plejmejker stigao je u Beograd, a medijski natpisi ovog puta su se ostvarili i nije bila u pitanju „lažna dojava“.

Ipak, o Kampacu, pojedini mediji su pisali i pre 2 meseca, ali o tome kako bi mogao da bude pojačanje Partizanu. Sve to, trener crno-belih Željko Obradović oštro je demantovao na konferenciji za medije nakon utakmice sa Olimpijom iz Milana koja se odigrala 18. oktobra.

Neko je pomenuo Kampaca. Jeste li vi pročitali informacije koliko je Fenerbahče mogao njega da plati ili Real Madrid i tako dalje… Partizan, mi da uđemo u to, pa to je napravljena priča, da Partizan ima pare – rekao je tada Obradović.

Biće ovo fantastično pojačanje za crveno-bele, kao jedno od najvećih imena u istoriji srpske košarke. Kampaco se u Realu iz Madrida dokazao kao jedan od najboljih plejmejkera u Evroligi, a potom je ostvario i svoj san, angažmanom u NBA ligi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Tamo je sarađivao sa dvostrukim MVP-jem NBA lige Nikolom Jokićem, a ko bi rekao da će samo 8 meseci kasnije doći u Crvenu zvezdu. Kampaco je u NBA ligi odigrao 133 utakmice i prosečno je beležio 5.5 poena i 3.3 asistencije za oko 20 minuta na parketu.

32
32
20 Komentara
  1. Neznam zasto ulazite u raspravu sa omanjom skupinom navijaca partizana,jer svi mogu da pricaju o postenju ali oni…..samaranje sudija u Vrscu,pitaj boga koliko su duzni a dovode igrace kao na traci e sad sto se neko raspita gde dolazi ista ga ceka to je nesto drugo,oni ce da pricaju o pomoci vlasti,a kad je predsenik Tadic zario i palio po Srbiji onda su sekli Zvezdi koseve otimali nam igrace,svinjogojstvo Vujosevic je tukao igrace ,stipao sudije ma ljudi su radili sta su hteli..a fudbal hahaha dobili stadion z dzabe i prepisan na njihovo ime ko bese tad bio na vlasti pa zute lopuze,sami sebi svirali penale npr N.Pazar otimali kupove i pobede u debiju ko je bese tad bio na vlasti Al Kapone u likuToleta pa u znak zahvalnosti su mu napravili barjak pasu im verovatno stariji grobari rekli alo selci ne brukajte se vise a i koliko s scam Obradovic je rekao da pravi tim za rezultate za nekih 5 god,samo slusajte Zeljka Pantica na youtube koga nezovu dzabe ludi Zeks!!!

    6
    25
    Odgovori
  2. Ne secam se da su grobari kukali kada im je Rumeni doveo “ pola Kameruna “ ! A sada kao , zale se na poskupljene cena +10 din …kakvo licemerje…

    5
    16
    Odgovori
  3. Sa zadovoljstvom ću plaćati 10din veće cene u prodavnici ako će moja Zvezda da dovodi ovakva pojačanja. Višemilionski narod koji navija za Zvezdu bi se sa time složio, a vi grobarčići kukajte

    37
    84
    Odgovori
  4. Ipak ima, pozajmilo se za razne stvari pa uzgred i za to. Problem je sam što narod to mora da vraca jedva preživljavajuci. Da li smo mi koji nemamo dužni da sa ovom bedom ispaštamo iživljavanje onih koji pozajmljuju !!??

    41
    18
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter