0
Košarka

FOTO: Atlanta Hawks @ATLHawks/ Twitter screenshot

BOGDANOVIĆ NE STAJE, SRBIN SRUŠIO HORNETSE: Jokić oborio novi rekord, sjajna partija nedovoljna za trijumf! (VIDEO)

Objavljeno: 17.12.22 u 10:50

Reprezentativci Srbije dominiraju u najkvalitetnijem takmičenju na svetu!

U noći između petka i subote košarkaši Atlante nadigrali su Šarlot Hornetse na neugodnom gostovanju u ‘Spektrum centru’. Hoksi su pred više od 17 hiljada navijača na strani rivala slavili sa 106:125.

Najzaslužniji za trijumf Hoksa bio je dvojac Trej Jang – Bogdan Bogdanović. Plejmejker je ubacio 31 poena uz skok i devet asistencija, a srpski as je nastavio da pruža nestvarne partije nakon povratka na parket i oporavka od povrede. Bogdanović je ostvario učinak od 28 postignutih poena i devet uhvaćenih lopti.

Na terenu se nešto kasnije našao i aktuelni MVP NBA lige, Nikola Jokić. Centar je ponovo blistao na terenu, ovog puta u poraza njegovih Nagetsa od Los Anđeles Lejkersa. Denver je poražen u ‘Kripto.com Areni’ sa 126:108.

Jokić je meč završio sa učinkom od 25 poena, 11 skokova i osam uspešnih dodavanja. Popularni Džoker je oborio novi rekord franšize, jer je postao igrač sa najviše skokova ikada u dresu Denvera. Prestigao je Dena Ajsela i sada ima 5.713 skokova.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter