0
Katar 2022

FOTO: FIFA World Cup @FIFAWorldCup/ Twitter

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Mbape nokautirao navijača uoči utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.22 u 22:49

Francuski as je odmah pritrčao u pomoć!

Fudbalska reprezentacija Francuske nastavlja da ispisuje stranice istorije! Popularni Trikolori su elimisali selekciju Maroka rezultatom 2:0, pa će za četiri dana biti u prilici da brane titulu svetskog šampiona protiv Argentine. Izabranici Didijea Dešana su taktički, prvenstveno zahvaljujući iskustvu i individualnom kvalitetu, nadigrali najveće iznenađenje Mundijala u Kataru i spreče možda i najlepšu priču u istoriji svetskih kupova. Pogotke za Francusku postigli su Teo Ernandez i Kolo Muani, a afrička selekcija će morati da se zadovolji borbom za treće mesto sa reprezentacijom Hrvatske.

Pre početka polufinalnog duela viđena je jedna nesvakidašnja, neprijatna scena na stadionu ‘Al Bajt’. Prilikom zagravanja za utakmicu Kilijan Mbape je odradio mini šuterski trening, a jedna ‘bomba’ je završila na tribinama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 433 (@433)

As Pari Sen Žermena je nehotice nokautirao jednog navijača Francuske, koji je od jačine udarca u glavu na kratko ostao bez svesti.

Francuski reprezentativac se zabrinuo za navijača, preskočio je ‘prepreke’ do tribina i pritrčao u pomoć. Usledilo je izvinjenje, a jedno je sigurno – ovaj čovek će pamtiti šut Mbapea ceo život. Sigurno mu je oprostio, s obzirom da je odigrao sjajan meč, a Francuska je izborila plasman u finale.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter