0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI RASTANAK U SUPERLIGI SRBIJE: Damir Čakar više nije trener Novog Pazara! (FOTO)

Objavljeno: 13.12.22 u 10:58

Damir Čakar više nije šef stručnog štaba Novog Pazara.

Novi Pazar igra možda i najbolji fudbal u svojoj istoriji, pa je tako imao fenomenalan start, a čak se našao i na prvom mestu Mozzart Bet Superlige Srbije na kratko, a sada zauzima šestu poziciju. Za sjajan start zasluge idu Vladimiru Gaćinoviću, koji se povukao zbog bolesti svoje žene, a njega je nasledio Damir Čakar.

Ni sa Čakarom, Novi Pazar nije pružao loše partije, a sam klub navodi da rezultati nisu razlog rastanka, već pro licenca koja fali ovom stručnjaku. Nedostatak diplome, ipak, nije bio razlog da samo mesec dana ranije, bivši reprezentativac dobije maksimalno poverenje i preuzme brigu o prvom timu. Uz ugovor, oročen do kraja sezone…

FOTO: STARSPORT

Nakon zvaničnog odlaska Damira Čakara, nova imena koja se pominju, a koja bi mogla da preuzmu klupu Novog Pazara. U pitanju su Feđa Dudić, kao i manje realna opcija Robert Prosinečki. Sa Čakarom, najverovatnije, prvi tim napustiće Marko Jovanović i Izet Ljajić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter