1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA PONUDA ZA ZVEZDINOG ŠTOPERA: Reprezentativac Srbije napušta ‘Marakanu’ i seli se u Španiju!?

Objavljeno: 12.12.22 u 10:17

‘Slepi miševi’ žele stamenog defanzivca u svojim redovima, Rusi još uvek u igri!

Početak januarskog prelaznog roka je sve bliži, a na ‘Marakani‘ je gotovo sigurno ime prvog pojačanja. U pitanju je reprezentativac Srbije, Uroš Spajić, koji bi već prvog dana 2023. godine
trebalo da ozvaniči saradnju sa aktuelnim šampionom Srbije. Njegov potencijalni dolazak odmah je pokrenuo temu o odlasku Strahinje Erakovića. Mladi defanzivac je pružao fenomenalne partije u crveno-belom dresu, pa ne čudi podatak da se brojni evropski klubovi interesuje za njegove usluge.

FOTO: FK Crvena zvezda

Pričalo se da je Zenit iz Sankt Peterburga tokom leta nudio čak osam miliona evra, a sada su u tu trku uključio i šestostruki šampion Španije, Valensija – prenosi ‘Sportski žurnal‘.

Strahinja je nedavno produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do 2026. godine, pa je kristalno jasno da najtrofejniji srpski klub neće pustiti defanzivca ispod zacrtane cifre koja zadovolji čelnike beogradskog velikana.

13
7
1 Komentara
  1. Trebalo bi ga ostaviti još 2 godine u Zvezdi pa ga prodati za oBiljne pare, pogotovo što će igrati i Ligu Šampiona!

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter