0
Domaći fudbal
FOTO: Twitter/@JSDPartizanBG

FOTO: Twitter/@JSDPartizanBG

KUVA SE U JSD PARTIZAN: Javne opomene, novi potpredsednik, krivične prijave?!

Objavljeno: 12.12.22 u 19:35

U prisustvu delegata koji nose 69 od ukupno 93 glasova (17 od 23 predstavnika aktivnih klubova), održana je vanredna sednica u Skupštini JSD Partizan.

Neke od najvažnijih odluka su promena potpredsednika udruženja – tu ulogu će ubuduće odabrati Rasim Ljajić, kao i to da je FK Partizan dobio javnu opomenu zbog tri sporne stavke:

1) Izmirenje dospelih obaveza od strane fudbalskog kluba prema imovini JSD Partizan

2) Izmirenje troškova koji će nastati u budućnosti tokom korišćenja stadiona Partizana od strane fudbalskog kluba

3) Opomena bivšem rukovodstvu JSD Partizan i odgovornim licima da dostave dokumentaciju koja nedostaje za izradu finansijskog izveštaja

Imenovan je pravni tim na čelu sa Prof. Dr Zoranom Lončarom koji će podneti krivične prijave protiv lica koja su odgovorna za nedostatak navedene dokumentacije.

U status pridruženih članova JSD Partizan, izglasani su eSport klub Partizan i KK Partizan 3×3. Status pridruženog člana MMA klub Partizan je dobio uslovno, a prethodno je potrebno da okonča proces registracije kluba. U datom trenutku, oni neće imati pravo glasa, a o njihovom punopravnom članstvu će Skupština odlučiti naknadno. Status mirovanja auto-moto kluba Partizan je konstatovan i u njemu će biti uvedena privremena mera koje će imati za cilj revitalizaciju ovog kluba.

JSD Partizan će u narednom periodu raditi na daljoj konsolidaciji svih klubova unutar crno-bele porodice i osnaživanju njihove pozicicije za ostvarivanje vrhunskih takmičarskih rezultata-, piše u saopštenju JSD Partizan.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter