0
Katar 2022

FOTO: Youtube/Screenshot

NAKON BRAZILACA I RONALDO PLAKAO POSLE ČETVRTFINALA: Poraz od Maroka mu je izuzetno teško pao! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.22 u 22:45

Preplavile su ga emocije.

Fudbaleri Maroka, postali su prava senzacija Svetskog prvenstva u Kataru, a sa sjajnim igrama nastavili su i u četvrtfinalu. Oni su savladali Portugal i tako se domogli polufinala Mundijala, a ovaj duel, posebno je teško pao Kristijanu Ronaldu, koji je u suzama otišao u svlačionicu.

Jedan od najboljih fudbalera ikada, u igru je ušao tek u drugom poluvremenu, tačnije u 51. minutu. Iako se ovaj recept pokazao kao dobar protiv Švajcarske, ovog puta, Portugal je poklekao.

Ronaldo je ovom prilikom najverovatnije odigrao svoj poslednji Mundijal, što je sigurno jedna od stvari koje su mu bile u glavi po završetku utakmice.

Na ovom Svetskom prvenstvu videli smo i određene nesuglasice između njega i selektora Santoša, a nažalost po njih, Mundijal će završiti u četvrtfinalu. Mnogi ljubitelji fudbala, nadali su se potencijalnom finalu ArgentinaPortugal, koje bi donelo duel dvojice majsotra Ronalda i Mesija, ali to ipak nećemo gledati.

Mesi će svoju priliku tražiti protiv Hrvatske, dok će se Ronaldo zaputiti kući.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter