1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAŠE DRMA EUFORIJA: Da li Ivanović može prestići čuveni rekord Dejana Radonjića?

Objavljeno: 09.12.22 u 10:26

Sve se preokrenulo.

Kada je došao, Duško Ivanović nije obećavao ništa, ali je prvu konferenciju za medije po dolasku u Crvenu zvezdu napustio nakon samo nekoliko minuta da bi se pridružio treningu sa igračima. I to je dosta reklo o njemu.

Nekoliko nedelja kasnije, crnogorski trener je heroj u očima Zvezdinih navijača. U potpunosti je preokrenuo sezonu crveno-belih, a trenutno je u seriji od osam pobeda zaredom.

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Pre njegovog dolaska skor u Evroligi bio 1-6, a sada je 6-6, što znači da je ostvario pet uzastopnih pobeda u najjačem evropskom takmičenju.

Naredne dve utakmice Zvezda igra kod kuće protiv Žalgirisa i Olimpije iz Milana, te navijači vide priliku da Ivanović izjednači rekord Dejana Radonjića.

Podsećamo, sadašnji trener Panatinaikosa je na klupi Zvezde u sezoni 2016/17 vezao čak sedam pobeda u Evroligi.

Tada su u periodu između decembra i januara padali redom – Real Madrid, CSKA, Žalgiris, Fenerbahče, Makabi, Baskonija i Panatinaikos.

Ivanović je do sada u Evroligi pobedio Asvel, Albu, Makabi, Virtus i Partizan.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter