0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DOBRIĆ: ‘Trener nam je ulio samopouzdanje! Fokusirani smo da odigramo što bolje!’

Objavljeno: 01.12.22 u 19:20

Novi izazov za crveno-bele!

Košarkaši Crvene zvezde u petak dočekuju prošlosezonskog osvajača Evrokupa ekipu Virtusa iz Bolonje.

Taj meč igraće se od 18.00 časova u hali „Aleksandar Nikolić“, a ekipa Crvene zvezde dočekuje ovu utakmicu u odličnom ritmu i raspoloženju nakon ubedljive pobede u derbiju Admiral bet ABA lige sa Partizanom.

Crveno-beli su u Evroligi zabeležili tri uzastopne pobede, a naredni rival je ekipa koja se vratila na veliku scenu velikim ulaganjima predsednika tog kluba, milionera i vlasnika čuvene kompanije za proizvodnju kafe, Masima Zanetija.

Uoči duel oglasio se prvotimac Crvene zvezde, Ognjen Dobrić.

-Dočekujemo ovu utakmicu u dobrom raspoloženju, imamo nekoliko vezanih pobeda, imali smo vremena i za odmor i za dobre treninge. Fokusiranu smo da odigramo što bolje i pokušamo da zabeležimo još jednu pobedu. Osvežili smo se, ekipa ima dosta samopouzdanja, posebno nakon utakmica u kojima nismo igrali tako dobro, ali smo našli način da dobijemo te mečeve. Dobro se radi, trener nam je ulio samopouzdanje, biće padova tokom utakmice, ali našao je način da nas ohrabri i da verujemo u svoj kvalitet. Nadam se da ćemo igrati i dalje tako – poručio je as crveno-belih.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter