0
ATP

FOTO: ATP Tour @atptour/ Twitter screenshot

RADNA ETIKA KAO DA JE VANZEMALJAC: Novak radi više nego pre 15 godina!

Objavljeno: 22.11.22 u 14:17

Novak Đoković je u nedelju pokorio teniski svet i upisao je novu titulu, ovaj put na završnom Mastersu sezone u Torinu i tako još jednom potvrdio da je takmac sa novom generacijom. Tajnu velikog šampiona kako uspeva da ostane konkurentan u već poznim igračkim godinama otkrio je Goran Ivanišević, prenosi Sport Klub.

„Trenira još jače nego kada mu je bilo 22 godine, zato je i dalje tako dobar i zato će biti još bolji. Volja za treningom, volja da se napreduje i da brine o telu – to je neverovatno. U moje vreme smo se povlačili sa 30-31 godinom, tada smo važili za stare, a vidite Rodžera, Rafu i Novaka“, kaže Ivanišević i dodaje:

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

„Pričaju da mladi dolaze i neki jesu uradili neverovatne stvari poput Alkaraza, i to je odlično za tenis, ali Novak je i dalje gladan, i dalje osvaja, i dalje igra neverovatno. Već razmišlja o pripremama za sledeću sezonu. Dokle god je takav, on će u svom umu biti konurentan i favorit da osvaja najveće turnire“.

11
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter