0
Fudbal

FOTO: FSS

ORLOVI STIGLI U BAHREIN: Domaćini najviše vole Mitrovića, a imali su i šta da mu poruče! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.22 u 19:16

Fudbaleri reprezentacije Srbije doputovali su u Bahrein, gde su na jako lep način dočekani.

U petak, 18. novembra, naša selekcija će igrati poslednji meč pred Svetsko prvenstvo u Kataru, koje startuje u nedelju utakmicom domaćina turnira i Ekvadora. Rival našoj selekciji je, kao što znate Bahrein, a utakmica će startovati sa početkom u 16 časova i 30 minuta.

Prelep doček imali su naši reprezentativci, a najviše simpatija od domaćina dobio je Aleksandar Mitrović, kojeg su dočekali sa jasnom porukom: „Mitroviću, daj gol Brazilu„!

„Vidi se da je to najveći fudbalski događaj. Mislim da ćemo uživati i da ćemo imati koristi od prethodnih iskustava, jer je dosta igrača bilo ovde i pre četiri godine. Voleli bismo da smo malo duže zajedno, zato što je stvarno fantastična atmosfera i sve je kako treba. Voleli bismo da se još malo kuva i pravi ta euforija, ali idemo odmah tamo. To je neviđen događaj, samo treba da se prepustimo i uživamo“ rekao je kapiten naše reprezentacije, Dušan Tadić.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter